انتخاب وکیل طلاق پایه یک دادگستری در اصفهان

متأسفانه به دلایل متعدد من‌جمله مشکلات اقتصادی و اختلافات فرهنگی و مسائل عاطفی و احساسی و … و به‌تبع شروع اختلافات خانوادگی امکان ادامه زندگی مشترک برای زوجین ممکن و میسر نیست و تنها راه مفارقت و جدایی گرفتن حکم طلاق از محاکم صالح قضایی است. با توجه به امر حادث فی‌مابین زوجین ایشان می‌بایست یکی از انواع مختلف طلاق را حسب مورد انتخاب و با طی مراحل و تشریفات قانونی از یکدیگر جدا و به‌اصطلاح مفارقت نمایند.

انواع طلاق را مختصراً می‌توان به موارد ذیل تقسیم نمود:
طبق قانون و اصطلاح تخصصی طلاق باین و رجعی انواع طلاق می‌باشد که ذیلاً با زبان ساده به تشریح آن پرداخته خواهد شد.
برخلاف طلاق رجعی، طلاق باین به معنی طلاقی است که زوجین در زمان عده امکان رجوع به یکدیگر را ندارند.

 

طلاق توافقی:

طلاق توافقی همان‌طور که از اسم آن کاملاً مشخص است به معنای توافق زوجین جهت مفارقت و جدایی است که طبق آن زوجین با توافق یکدیگر نسبت به تمام مسائل متصوره حادث فی‌مابین از یکدیگر جدا می‌شوند.

برای نمونه این موارد و اهم مواردی که می‌بایست در زمان توافق به آن اشاره شود و زوجین بر سر آن به اجماع و اتفاق‌نظر برسند می‌توان به مهریه و کلیه حقوق مالی متصوره زن، در صورت وجود فرزند مشترک تعیین تکلیف راجع به حضانت فرزند و جهیزیه و امحی عکس‌های خانوادگی و … اشاره نمود. همان‌گونه که از اسم آن نیز مشخص است این طلاق به‌عنوان یکی از ساده‌ترین راه‌های مفارقت زوجین از یکدیگر است.

مطابق رویه محاکم خانواده برای اخذ گواهی عدم امکان سازش و حکم طلاق توافقی بدوا می‌بایست به مراکز مشاوره مراجعت و با ضمیمه کردن نظریه کارشناس مشاور و توافقنامه مذکور در فوق دادخواست طلاق توافقی را به محاکم خانواده تقدیم تا با انعقاد جلسه‌ای حکم مربوط اخذ و با داشتن آن حکم به یکی از دفاتر طلاق مراجعه و با رعایت و انجام تشریفات آن صیغه طلاق جاری گردد.

• یکی دیگر از انواع طلاق، طلاق به درخواست زوج است که البته مطابق قانون وی می‌بایست در این نوع طلاق تکلیف حقوق مالی زن را کاملاً معین نماید تا محاکم اجازه این امر را و به‌تبع آن دفاتر طلاق اجازه جاری کردن صیغه طلاق را داشته باشند.

• نوع دیگر، طلاقی است به درخواست زن با رعایت مقررات و شرایط خاص آن و با صدور حکم جاری می‌گردد. زوجه ممکن است یا با اعمال وکالتی که از همسر خود دارد به این امر مبادرت نماید یا با اثبات عسر و حرج خود از محکمه تقاضای صدور حکم مرتبط جهت جاری شدن صیغه طلاق را نماید.

البته ازنظر پیچیدگی و رسیدگی قضایی یکی از پرپیچ‌وخم ترین انواع طلاق همین مورد آخر هست چراکه اثبات عسر و حرج خلاف اصل و پیچیده است مگر یکی از موارد عسر و حرج به این معنا که امکان ادامه زندگی مشترک زوجین ممکن نیست.

هم‌زمان با ازدواج و در دفتر ازدواج علی‌القاعده ۱۲ مورد است که در انتهای دفتر ازدواج به امضای زوجین می‌رسد که در صورت تحقق آن‌ها و اثبات آن امور در محکمه صالح زن با اجازه‌ای که از محکمه خواهد گرفت می‌تواند خود را مطلقه نماید.

رعایت تشریفات و شرایط جاری کردن صیغه طلاق البته با دفتر مجری طلاق است.

مواد ۱۱۳۳ لغایت ۱۱۴۹ از قانون مدنی ایران و مواد مرتبط با طلاق که در قانون حمایت خانواده آمده است اهم مواد مربوط به طلاق در قوانین جاری و ساری ما می‌باشد. مطابق ماده ۲۹ از قانون حمایت خانواده دادگاه ضمن رأی خود با توجه به شروط ضمن عقد و مندرجات سند ازدواج، تکلیف جهیزیه، مهریه و نفقه زوجه و اطفال را و همچنین اجرت‌المثل ایام زوجیت را و حضانت فرزند مشترک و… را مشخص می‌نماید.

امید است که با دید باز خانواده‌ها و درک متقابل زوجین از یکدیگر کانون گرم هیچ خانواده‌ای با مفارقت و طلاق از هم فرونپاشد لیکن گاهی متأسفانه به دلایل بروز مشکلات خاص و لاینحل طلاق و مفارقت تنها راه برون‌رفت از مشکلات حادث می‌باشد.

منبع : گروه وکلای دادشید


irani blog طلاق ,زوجین ,مفارقت ,یکدیگر ,جاری ,انواع ,طلاق توافقی ,صیغه طلاق ,انواع طلاق ,دفاتر طلاق ,محاکم خانواده ,قانون حمایت خانواده ,ادامه زندگی مشترک , منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

cooling-tower محوطه سازی Keilanixngjf7 accueil کتابخانه عمومی آیت الله اراکی - فرهنگسرا بزرگترین مرکز خرید فیلم در ایران رامبو معرفی کالا فروشگاهی آرشیو آهنگ جهرمی